Ons Unieke Concept

In drie stappen leggen we je ons unieke concept uit.

1. Kennismaking en fysieke testen

Of je nu een ervaren of geen ervaren sporter bent, bij Good Habits beginnen we altijd met een intake. Tijdens deze intake is jouw startpunt het uitgangspunt. Samen kijken we waar je op dit moment staat en hoe wij je kunnen helpen om een gezondere en fittere versie van jezelf te worden.

2. Trainen onder begeleiding

Bij Good Habits train je altijd in kleine groepen van maximaal 8 personen. De toestellen worden automatisch ingesteld op jouw persoonlijke trainingsprogramma. Ook train je altijd onder begeleiding van een betrokken coach. Zo sport je in een fijne omgeving en op een veilige manier.

3. Resultaten inzichtelijk voor jou

Met onze intelligente trainingstoestellen zijn de resultaten van jou altijd inzichtelijk via de Good Habits app. Hiermee kun je zien of jij fitter aan het worden bent en of je vooruit gaat.

Good Habits biedt een fijne plek waar we samen werken aan jouw vitaliteit door het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid & vetpercentage. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Vathorst waar je voor onze deur kunt parkeren.

Plan rondleiding