Nu 50% korting op een proefmaand.

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met Good Habits? Vul dan het proefmaand formulier in en sport één maand bij Good Habits.

Na je proefmaand zit je nergens aan vast. Kleine letters: daar doen we bij Good Habits niet aan 🙂

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe ken je ons?*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze leden zeggen

Meer dan 200 mensen uit Vathorst gingen je voor, wacht niet langer en ga samen met ons deze uitdaging aan! Lees hieronder wat leden van ons vinden:

Ik hield niet echt van sporten, het was mijn ding niet. Via het MS Café bij Good Habits terecht gekomen en vind het hier fijn en voel me welkom. Ik zie ook echt vooruitgang.

Marjolijn - 58 jaar

Vanwege rugklachten gestart bij Good Habits met een verkrampt SI gewricht. Na een paar weken is mijn lichaam al veranderd en zit ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel.

Christien - 57 jaar

Ik merk dat naarmate je ouder wordt, je onder andere minder flexibel wordt. Ook je uithoudingsvermogen wordt minder en je krachten nemen af. Ik hoef geen sixpack meer te hebben, die ben ik al een tijdje geleden kwijtgeraakt, maar ik wil mij wel graag goed voelen.

Jan - 76 jaar

50% op proefmaand inclusief health check van Bio Age t.w.v. €75!

Schrijf je vandaag nog in bij Good Habits voor een proefmaand van €19,50 inclusief een professionele health check van Bio Age t.w.v €75! Werk samen met de trainers van Good Habits aan jouw gezondheid. Samen zorgen we ervoor dat jij (weer) fit wordt en beter in je vel gaat zitten.

Meer informatie ontvangen over de proefmaand? Klik dan op de onderstaande knop.

Vraag startinformatie aan
Uitgebreide intake incl. professionele Gezondheidscheck
Ervaren trainers die jou met plezier helpen
Sporten in een rustige omgeving
train- en voedingsschema’s op maat