Mensen die sporten niet leuk vinden

Ja het klinkt een beetje vreemd. Maar Good Habits is hét concept voor mensen die niet van sporten houden. Of het een drempel vinden om een sportschool binnen te stappen. Je traint op een veilige manier zonder dat je gewichten te zwaar kunt instellen. Dit wordt namelijk allemaal ingesteld door onze intelligente trainingstoestellen.

Trainen op elk niveau

Ongeacht je niveau kun je bij ons terecht. Zelfs als je al jaren niets meer gedaan hebt, helpen we je naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Jouw persoonlijke coach helpt je tijdens het trainen en bekijkt jouw vorderingen. Onze apparaten passen zich aan op jouw niveau. Zo kun je écht werken aan je resultaat op een ongedwongen manier.

Mensen met blessures

Heb je last van blessures of wil je weer na een blessure starten? Dan past de trainingsopbouw van Good Habits goed bij jouw situatie. Op een ongedwongen manier kun je weer starten met sporten. Onze intelligente apparatuur passen zich volledig aan op de mogelijkheden van je lichaam. Zo weet je zeker dat je weer veilig en verantwoord start!

Persoonlijke begeleiding

Zeker als je na een blessure weer gaat starten is het belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt. Bij Good Habits train je altijd onder begeleiding van een betrokken coach. Bij hem of haar kun je altijd direct terecht voor vragen en eventueel advies over voeding.

Mensen die gezonder willen worden

Je voelt je de laatste jaren al niet meer zo fit en wilt nu écht eens gezonder en fitter door het leven. Jouw doel is niet om als een spierbundel door het leven te gaan. Jezelf energieker en bewegelijker voelen is voor jou belangrijk. In dit geval is Good Habits dé plek om te werken aan jouw gezondheid.

Trainen op een veilige manier

Met het trainen bij Good Habits kun je weinig verkeerd doen. De apparatuur wordt ingesteld op basis van jouw niveau. Ook zijn onze betrokken coaches altijd aanwezig om te kijken of jij jouw oefeningen goed uitvoert. Zo weet je zeker dat je geen ongewenste blessures oploopt!

Voor ouderen

De gezondheidsvoordelen van sporten zijn duidelijk. Het houdt je jong, zowel mentaal als fysiek. Maar voel je je in een reguliere sportschool niet op je plek? Te veel jongeren die voor de spiegels zichzelf staan te bewonderen? Good Habits is waar je naar op zoek bent. Wij zijn dé plek om te werken aan jouw gezondheid.

Trainen in kleine groepen

Bij ons train je in kleine groepen van maximaal 8 mensen, waarbij er altijd een coach aanwezig is. Hij of zij zorgt ervoor dat je de oefening altijd goed uitvoert en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Échte persoonlijke begeleiding, daar streven wij naar.